Aust-Agder bibliotek og kulturformidling
Postadresse: Postboks 788 Stoa, 4809 Arendal
Besøksadresse: Fylkeshuset, Ragnvald Blakstad, 4838 Arendal
Kontaktperson:
String swing med Sebastian Gruchot & Michael Krumi...
Produksjonsliste
Program

String swing med Sebastian Gruchot & Michael Krumins

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

KONSERTER FOR BO- OG OMSORGSSENTRA

Konserterturné i fylkeskommunens regi for bo- og omsorgssentra. Turnéplan og plakat, se vedlegg i høyre kolonne her på websiden.

Denne usedvanlig frittspillende duoen byr på en nyansert, velklingende, swingende rytmisk og virtuos konsertframføring. Rytme-foten blant publikum vil neppe klare å være i ro! Konsertrepertoaret er hentet fra skattene etter sagnomsuste musikkstorheter som franske Django Reinhardt & Stephen Grappeli, norske Robert Normann og den dansk-svenske trioen Swe-Danes. Et par godbiter fra folketone og klassisk repertoar er også med i den varierte og fengende repertoarlisten til duoen Sebastian Gruchot og Michael Krumins.

Sebastian Gruchot - fiolin. Han kommer opprinnelig fra Polen, og er nå bosatt i Kristiansand. Er utdannet i både klassisk og rytmisk musikk. Han spiller sammen med en rekke artister, og har bl.a. vært solist sammen med Kristiansand symfoniorkester og vært spellemannen i Agder Teaters oppsetning av Spellemann på taket. Sebastian spiller fiolin i ensemblet Nutopia og elektrisk fiolin i avant-garde metalbandet Arcturus.

Michael Krumins - gitar. Han er fra Moss, og har bodd mange år i Vennesla og Kristiansand, nå bosatt i Oslo. Han har mastergrad i utøvende musikk med fordypning i verdensmusikk fra Universitetet i Agder. Han spiller gitar og en rekke strengeinstrumenter. Han var tidlig ute med internasjonal plateutgivelse og har spilt over store deler av verden. Michael er også kjent fra verdensmusikk-bandet Nutopia, samt progrock/metal-bandet Green Carnation.

God swingende rytmisk konsertopplevelse!

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Aust-Agder bibliotek og kulturformidling
  • Kunstnere/grupper: Sebastian Gruchot -fiolin, Michael Krumins -gitar.
  • Idé/opplegg: Musikere Sebastian Gruchot og Michael Krumins i samarbeid med musikkprodusent Ola Sundström, Aust-Agder bibliotek og kulturformidling.

Multimedia og vedlegg

Bilder

Gruchot-Krumins-1.jpg
Gruchot_Krumins_tegning.jpg
Gruchot-Krumins-2.jpg
Musikk
Trinn: Voksne - Voksne
Praktisk informasjon
Kontaktperson produksjon
Aust-Agder bibliotek og kulturformidling  musikkprodusent Ola Sundström,                         tlf 37017986, e-post ola@aabk.no
Programlengde
Ca 45 minutter.
Vedlegg
Arrangører
Arrangert av:
Aust-Agder bibliotek og kulturformidling