Aust-Agder bibliotek og kulturformidling
Postadresse: Postboks 788 Stoa, 4809 Arendal
Besøksadresse: Fylkeshuset, Ragnvald Blakstad, 4838 Arendal
Spor av meg (Kristine Norberg og Elisabeth Hagli A...
Produksjonsliste
Program

Spor av meg (Kristine Norberg og Elisabeth Hagli Aars)

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Spor av meg tar utgangspunkt i barns aktive undring, utforskende bevegelser og sporsettende lyder, og med tekstlig inspirasjon fra Svein Nyhus ́ vakre barnebok «Jeg» inviterer vi til en fysisk og musikalsk, leken og poetisk forestilling om det å bli og være Jeg.

Hvem er jeg og hva er jeg? Hvilke spor lager jeg og setter jeg? Hva gjør meg til Jeg.

Teaterforestillingen Spor av meg tar utgangspunkt i små barns aktive undring, utforskende bevegelser og sporsettende lyder. Med tekster fra Svein Nyhus´ vakre barnebok” Jeg” inviterer Glød/Tussilago Produksjoner inn i en skoglysning, et landskap av undring, lek og historier av, om og rundt Jeg.

Forestillingens tekster tar utgangspunkt i situasjoner fra hverdag og lek som barna kjenner seg igjen i og identifiserer seg med. Samtidig rommer tekstene filosofiske og eksistensielle spørsmål og problemstillinger som skaper rom for undring og utforsking.

Gjennom vår utforskning av verden, setter vi spor på vår vei, og verden vi utforsker setter spor i oss gjennom det vi opplever. På denne måten formes vi av og former vi verden rundt oss samtidig.

Forestillingens form er leken og fysisk, med innslag av sang, akrobatikk, musikk og skyggespill. Dramaturgisk tar den utgangspunkt i barns assosiative måte å oppdage verden på og det fortelles dermed ikke én historie fra A til Å. Snarere er forestillingen bygd opp av mange små historier, oppdagelser og refleksjoner som både store og små kan kjenne seg igjen i og bli revet med av.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Aust-Agder bibliotek og kulturformidling
  • Kunstnere/grupper: Kristine Norberg og Elisabeth Hagli Aars

Om kunstner / utøver / gruppe

Glød/Tussilago Produksjoner er en ny konstellasjon bestående av Elisabet Hagli Aars, fra Arendal men bosatt i Oslo, og Kristine Norberg, bosatt i Arendal. De har til nå produsert to forestillinger sammen, Spor av meg og SNØ.

Kristine har bred erfaring fra ulike sider av scenekunstfeltet, administrativt som tidligere produsent i Den Kulturelle Skolesekken i Aust-Agder, og kunstnerisk som frilans scenekunstner; Primært som performanceutøver, regissør og produsent, men også som danser og skuespiller. Utøver, initiativtaker til og produsent i prosjektet.

Elisabet er utdannet skuespiller fra GITIS Scandinavia i Århus (DK) og har jobbet som frilans skuespiller og danser siden 2005. Hun har erfaring fra forskjellige former og uttrykk, og lang erfaring med å spille for barn. Hun har jobbet på teatre som Haugesund Teater, Akreshus Teater og Teater Innlandet, i tillegg til flere frie grupper. Hun har også produsert flere forestillinger selv, både alene og sammen med andre. Utøver og co-produsent i prosjektet.


Medvirkende

  • Kristine Norberg og Elisabeth Hagli Aars
  • Kristine Andersen Norberg (skuespiller)
  • Elisabeth Hagli Aars (skuespiller)

Multimedia og vedlegg

Bilder

spor av meg.jpg
spor av meg.jpg
Scenekunst
Trinn: 1 - 4
Turnéplan: Spor av meg
Praktisk informasjon
Kontaktperson produksjon
fagkonsulent
Tonje Eikrem jacobsen
tonje@aabk.no
mob: 47381761
Kontaktperson utøver
Kristine Norberg
kristine@glodproduksjoner.no
mob: 958 91 371
Programlengde
30
Maks publikumsantall
60
Bærehjelp
2-4
Oppriggingstid
90 min.
Nedriggingstid
30 min.
Lenker
Arrangører
Arrangert av:
Aust-Agder bibliotek og kulturformidling
Medvirkende
  • Kristine Andersen Norberg (skuespiller)
  • Elisabeth Hagli Aars (skuespiller)