topper Til aabk.no Hjem

DKS-turnéer uke 10 i Aust-Agder

DKS-forestillingene Visuelle fortellinger og Fra idé til film på en-to-tre fortsetter sin ferd rundt til grunnskoler i Aust-Agder. I tillegg til disse, kan vi tilby tre andre produksjoner i uke 10.

Baluba Runa
Hva skjer når man er åtte år og overbevist om man er Norges nye statsminister? Baluba Runa er både dramatisk og underholdende og setter fokus på demokrati og politiske valg. Baluba Runa er en film som egner seg for 1.-4. klassetrinn. I tillegg til filmvisningen, vil regissør og manusforfatter fortelle om sitt yrke og om veien fra idé og manus til ferdig film
Les mer om filmen her:
 

Fant
I denne konserten får dere møte Askeladden, Kjerringa med Staven og Per Spelemann. I den musikalske sekken sin har de med seg folkemelodier, kjente og mindre kjente barnesanger, og tull og tøys og fanteri.
Konserten egner seg for 1.-7. klassetrinn.
Les mer om konserten her:


7-Trusselen fra dypet
7 – Trusselen fra dypet er en grafisk roman, en tegneseriebok, og en superheltserie, laget for barn og ung ungdom. Opphavsmenn og forfattere er sørlendingene Ole Bernt Tellefsen og Kristian Landmark, og det er disse to som kommer ut på skolene.
Litteraturforedraget egner seg for 5.7 klassetrinn.
Les mer om foredraget her:

 

 

 

Foto: Georg Reiss

Foto: Georg Reiss