topper Til aabk.no Hjem

DKS-turneer i uke 37

Grethe Tvede @ Aust-Agder // 07.09.18

I kommende uke blir det et hyggelig gjensyn med musiker-duoen Lars Andreas Haug og Camilla Susann Haug i DKS-produksjonen Messing with Voice.


Messingblåser Lars Andreas og solist Camilla Susann vil ta elevene med på et musikalsk samspill, med ulike sjangre og uttrykk. Begge musikere er utdannet ved musikkhøyskolen, og bosatt i Arendal. Første uke av turneen er satt av til elever i Arendal, Tvedestrand, Vegårshei, Risør og Gjerstad. Messing with Voice er produsert av utøverne, i samarbeid med musikkprodusent Ola Sundström, Aust-Agder bibliotek og kulturformidling.
 

Disse forestillingene fortsetter også i uke 37:
Kystkultur og båtbygging: Nå er det elever fra skoler i østre del av Agder som får sjansen til å lære med om båtbygging ved  Moen båtbyggeri i Risør. Samarbeidsprosjektet avsluttes torsdag 13. september, og den siste dagen er det elever fra Holt skole som får gleden av å besøke båtbyggeriet. Tegn Serier fortsetter for fullt på skoler i Grimstad og Froland. Forestillingen Bakgårdsskatter reiser videre til skoler i Froland,  Evje og Birkeland. DKS-produksjonen En studie i stål, for elever i videregående skole, går inn i sin siste uke og avsluttes på Drottningborg videregående skole fredag 14. september.


 

 

Messing with voice.  Foto: Fotograf CF-Wesenberg

Messing with voice. Foto: Fotograf CF-Wesenberg