topper Til aabk.no Hjem

DKS-turneer i uke 38

Smed Terje Granås engasjerer og begeistrer stadig nye elever. Også i uke 38 er han på farta med tilbudet Smed for en dag. Med hengeren full av esser, kull og verktøy sørger han for at mange ungdommer får produsert en skikkelig julegave samtidig som de lærer om gamle håndverkstradisjoner.

Smed Terje Granås engasjerer og begeistrer stadig nye elever. Også i uke 38 er han på farta med tilbudet Smed for en dag. Med hengeren full av esser, kull og verktøy sørger han for at mange ungdommer får produsert en skikkelig julegave samtidig som de lærer om gamle håndverkstradisjoner. At de i tillegg kan bli littegrann møkkete og at de dessuten lager litt ekstra lyd på skoleområdet kan være greit å vite om...

I uke 38 er det elever på Valstrand skole i Birkenes, Abel skole i Gjerstad, Steinerskolen i Arendal og Vegårshei skule som får gleden av å smi. 

Klikk her for å se flere bilder og lese beskrivelse av tilbudet.

Vi minner også allerede nå om disse turneene som starter i uke 39: The Big Draw, Skriv for livet, Min forestilling om mor og Kunst i jern. Mye å glede seg til fra DKS Aust-Agder utover høsten og vinteren!

 

Jenteriarbeid

Jenteriarbeid

DKS Aust-Agder