topper Til aabk.no Hjem

DKS-turneer i uke 18

Heidi Arild @ Aust-Agder // 27.04.19

Klangbein er en av Norges mest spilte konsertforestillinger for barn, og nå er de to vennene Jørn og Ole Morten i Aust-Agder med sine musikalske stemninger og hverdagshistorier, framført med klarinett, trompet og interaktiv improvisasjon.

Sint som en okse? Blid som ei lerke?
Har du hørt musikk som gjør deg gira, blid eller sur?
Musikk kan påvirke humøret vårt, og dette vil Klangbein vise på konsertene sine. Målet er å inspirere og utvide publikums syn på musikk, gjennom å fortelle historier med bruk av musikalske og visuelle elementer. Målgruppa er 1. - 7. trinn, og de starter i Gerjstad og Vegårshei denne uka, før de "blåser seg gjennom" Tvedestrand, Risør og Grimstad de neste to ukene.

Hvem er jeg og hva er jeg? Hvilke spor lager jeg og setter jeg? Hva gjør meg til Jeg? 

Teaterforestillingen Spor av meg tar utgangspunkt i små barns aktive undring, utforskende bevegelser og sporsettende lyder. Med tekster fra Svein Nyhus´ vakre barnebok” Jeg” inviterer Glød/Tussilago Produksjoner de yngste elevene inn i en skoglysning, et landskap av undring, lek og historier av, om og rundt Jeg. Turneen starter øverst i Setesdal, før den ruller sørover og avslutter i Åmli 15. mai.

 

Klangbein

Klangbein