topper Til aabk.no Hjem

Aktuelt

Høsten er her

Høsten er her

Da er det Fevik skole som får æren av å åpne høstens DKS-program!  Allerede mandag 19. august står den livsglade og rytmiske jazztrioen Astro Buddha Agogo klar på scenen på Fevik skole for å ønske elevene velkommen til et nytt skoleår. Som første turné i «gavepakka», skal jazztrioen besøke seks skoler i Grimstad og Lillesand i uke 34.

Publisert:19.08.19

Les mer

DKS søker 2 kunstnere til pilotprosjekt

DKS søker 2 kunstnere til pilotprosjekt

Neste skoleår vil DKS Aust-Agder og Arendal kommune samarbeide om en pilot der kunstnere arbeider over tid i skolen. Vi søker 2 kunstnere som skal jobbe med hver sin klasse på barnetrinnet, med utgangspunkt i egen kunstnerpraksis. Vi søker kunstnere som har erfaring fra formidlingsarbeid med barn på grunnskoletrinnet, og som er interessert i å utforske kreative prosesser i en skole over tid.

DKS-turneer i mai 2019

DKS-turneer i mai 2019

Levende pil  er tittelen på en turné på ønskelista i mai. Da snakker vi ikke om en pil som skytes ut med bue, men om piletreet. 

Publisert:06.05.19

Les mer

DKS-turneer i uke 18

DKS-turneer i uke 18

Klangbein er en av Norges mest spilte konsertforestillinger for barn, og nå er de to vennene Jørn og Ole Morten i Aust-Agder med sine musikalske stemninger og hverdagshistorier, framført med klarinett, trompet og interaktiv improvisasjon.

Publisert:27.04.19

Les mer

DKS program for 2019/20 er lansert!

DKS program for 2019/20 er lansert!

DKS programmet for neste skoleår ble presentert på Dahlske videregående skole i Grimstad 9. april. I år har vi valgt ut et overordnet tema, identitet, som gjenspeiles i et utvalgt av produksjonene.