Tilbake

Spor av meg (Tussilago produksjoner)

Spor av meg tar utgangspunkt i barns aktive undring, utforskende bevegelser og sporsettende lyder, og med tekstlig inspirasjon fra Svein Nyhus ́ vakre barnebok «Jeg» inviterer vi til en fysisk og musikalsk, leken og poetisk forestilling om det å bli og være Jeg.

Hvem er jeg og hva er jeg? Hvilke spor lager jeg og setter jeg? Hva gjør meg til Jeg.

Teaterforestillingen Spor av meg tar utgangspunkt i små barns aktive undring, utforskende bevegelser og sporsettende lyder. Med tekster fra Svein Nyhus´ vakre barnebok” Jeg” inviterer Glød/Tussilago Produksjoner inn i en skoglysning, et landskap av undring, lek og historier av, om og rundt Jeg.

Forestillingens tekster tar utgangspunkt i situasjoner fra hverdag og lek som barna kjenner seg igjen i og identifiserer seg med. Samtidig rommer tekstene filosofiske og eksistensielle spørsmål og problemstillinger som skaper rom for undring og utforsking.

Gjennom vår utforskning av verden, setter vi spor på vår vei, og verden vi utforsker setter spor i oss gjennom det vi opplever. På denne måten formes vi av og former vi verden rundt oss samtidig.

Forestillingens form er leken og fysisk, med innslag av sang, akrobatikk, musikk og skyggespill. Dramaturgisk tar den utgangspunkt i barns assosiative måte å oppdage verden på og det fortelles dermed ikke én historie fra A til Å. Snarere er forestillingen bygd opp av mange små historier, oppdagelser og refleksjoner som både store og små kan kjenne seg igjen i og bli revet med av.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Aust-Agder bibliotek og kulturformidling
  • Kunstnere/grupper: Tussilago produksjoner

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer