Tilbake
Thing
Thing
Thing

Lars er LOL (Teatret Vårt )

Lars er LOL er en morsom og rørende historie om å tørre å være seg selv.

Amanda gleder seg til å bli fadder for en søt, liten førsteklassing etter sommerferien. Men når Adam som hun er hodestups forelska i ydmyker henne foran hele skolen, og fadderbarnet hennes viser seg å være jevngamle Lars som dessuten har Downs syndrom, er det nok for Amanda. Når alt rakner og den som svikter aller mest er deg selv må du bestemme deg for hva som er viktigst: Å bli likt av de kule, eller å like deg selv.

Lars er LOL er basert på den prisbelønte debutromanen av samme navn fra 2016, av spesialpedagogen og skuespilleren Iben Akerlie. Line Brå Johansen spiller alle rollene i denne oppsetningen, alene i en vakker, scenografisk løsning. Regi: Elisabet Topp.

Historien er viktig. Barn med Downs syndrom er ikke hverdagskost i verken litteraturen eller teatret. Forestillingen er et samarbeid med Kultursekken i Møre og Romsdal.

"Det er en til dels kompleks historie, med mange sceneskift, som skal gjøres unna på en time, og Line Brå Johansen leverer en energisk og glødende engasjert forestilling."  (Fra tidsskriftet Periskop)

Lærerveiledning

Last ned:

Teatret Vårt har laget lærerveiledning til Lars er LOL  

Det er også laget et spill som kan spilles via nettsted eller nedlastbar app, klikk her for å komme til "Hvem er du?".

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Aust-Agder bibliotek og kulturformidling
  • Kunstnere/grupper: Teatret Vårt
  • I samarbeid med: Kultursekken i Møre og Romsdal

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer