Tilbake
Tore Thomassen

Egg med skjegg

Den kulturelle bæremeisen i Aust-Agder

Egg med skjegg er en konsertforestilling med rim og regler og rare sanger, og det meste kan barna være med på underveis. Det er mest tull og smilehull. Oscar Jansen har med seg store tegneark hvor egg med skjegg, drager, mus, brannbiler og sure tær dukker opp etter hvert, mens Tore Thomassen rimer og synger og lar skjegget gro.

Konserten passer best for alderen 3-5 år, men alle kan være med og det er ikke så veldig farlig.

Forarbeid:

​​​​​​​Konserten krever ikke noe spesielt forarbeid, men man kan godt snakke med barna on hva rim er og kanskje øve på noen regler som oppvarming?

Oscar og Tore vil gjerne lage en liten sang spesielt til hver barnehage, så ta gjerne en liten prat sammen om hva som er spesielt for din barnehage. Den nye sangen blir laget midt i konserten, i samarbeid med barna.

Velkommen til konsert!

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Aust-Agder bibliotek og kulturformidling
  • Idé/opplegg: Utøverne i samarbeid med musikkprodusent Anne Tone Hageland, Vest-Agder fylkeskommune.

Om kunstner / utøver / gruppe

Oscar Jansen (med kort skjegg) er fra Haugesund og bosatt i Kristiansand. Han er illustratør, billedkunstner og musiker. Oscar har blant annet illustrert bøker som Villaksen Salomon og den store reisen og Første dag for Arina, og har hatt mange utstillinger. Han spiller piano i flere sammenhenger, og har også vært timelærer i piona på UiA i flere år.

Tore Thomassen (med langt skjegg) er bosatt i Birkenes. Han arbeider som frilanser med tekst og musikk. På denne turnéen spiller han gitar og ukkulele og synger. Tore har skrevet mye musikk for barn og barnekor, utgitt flere CD'er og bøker for barn, og har i 25 år reist med forskjellige skoleforestillinger for tidligere Rikskonsertene.

Publikumskommentarer