Tilbake
Fotograf CF-Wesenberg
Fotograf CF-Wesenberg

Messing with Voice

RIKSKONSERTENES SKOLEKONSERTORDNING

Messing with Voice

   Urkraft, kontroll og galskap!                                                                                            Lyder som har overraskende mye å fortelle!

Lars Andreas spiller på messing og Camilla synger. De samspiller på tvers av sjangre og musikalske uttrykk og overrasker med sine lyder, "groover" og klanger.

Lærerveiledning - HVORDAN STYRKE KONSERTOPPLEVELSEN​​​​​​​ 

• Vi ber om at lærerne setter seg sammen med elevene og er publikum og opplever konserten på lik linje med elevene.
• Bruk konsertinformasjonen og informer elever, skoleledelsen og lærere om
innnhold og praktiske opplysninger.
• Gjør elevene på forhånd kjent med programmet. Skolen kan med fordel ta opp noen av konsertens problemstillinger/tematikk i forkant av konsertbesøket. De forberedte møtene er jo ofte de beste.

Lykke til med konsertarrangementet. God musikkopplevelse!

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Aust-Agder bibliotek og kulturformidling
  • Produsent: Ola Sundström, Aust-Agder bibliotek og kulturformidling.
  • Idé/opplegg: Utøverne i samarbeid med musikkprodusent Ola Sundström, Aust-Agder bibliotek og kulturformidling.

Om kunstner / utøver / gruppe

Camilla og Lars Andreas møttes på musikkhøgskolen i 1994. Der begynte de å spille sammen. Etterhvert ble de gift og havnet i Kolbjørnsvik, Arendal, -  hvor de nå lever av musikken. 

Camilla Susann Haug er opprinnelig fra Mo i Rana og er i dag bosatt på Hisøy i Arendal. Her lever hun av musikken som utøver, komponist og sangtekstforfatter.  Høsten 2017 ga hun ut sin andre soloplate; «Tusentrinnstrappa»(Echofisk), hvor hun gjør egenkomponerte sanger på Rana-dialekt. Hun synger også i den Oslobaserte vokalgruppa «Pust» som i september 2017 kom med sitt femte album «Huggu over vatn» (Grappa). Albumet ble nylig nominert til tre priser i USA (Cara Awards). Hun synger i jazzensemblet «Lars Andreas Haug band» som har turnévirksomhet i Norge, Tyskland og Italia og ga ut albumet «Conrairo» i 2013 (Curling Legs). I 2007 ga hun ut solo- og debutalbumet «Noen ganger blått» (Kirkelig kulturverksted). I 2013 mottok hun Aust-Agder fylkeskommunes kulturstipend. www.camillasusann.no

Lars Andreas Haug fra Frogner i Akershus jobber som heltids utøvende musiker og har turnert over hele verden med sin tuba. Fra ørkenen i Siwa, via New Delhi og Tokyo til de fleste land i Europa. I tillegg til å spille i flere aktive band, driver han  «Lars Andreas Haug band», hvor han komponerer musikk til et 7 manns orkester. Lars Andreas er med på over 30 innspillinger og er stadig i gang med nye plateprosjekter. I tillegg til å utøve mye egen musikk, leies han ofte inn som studiomusiker og arrangør (i bl.a. filmmusikk) og som bandmusiker på bl.a Sissel Kyrkjebøs juleturnéer.  2017 ble han tildelt Aust-Agder fylkeskommunes kulturstipend. www.larsandreas.no 

Publikumskommentarer